Maak kennis met het team achter Het Zevende zintuig en kom meer te weten over hun achtergrond, passie en hun drijfveer.

Emmanuelle Schotsaert

bezieler

Ik wil mijn ontembare passie voor muziek delen met beginnende en ervaren luisteraars. 

Met een brede professionele podiumervaring en een groot artistiek netwerk had ik zin om concerten te organiseren in een inspirerende omgeving. Al gauw kwam het idee om ook andere artistieke projecten en workshops te organiseren rond fotografie, dans, film, woord, beeldende kunsten… en hierbij zelfs de allerjongsten te laten proeven. 

Een leven wordt zoveel rijker met de schoonheid, reflectie en diepgang van kunst in al zijn vormen. 

Ik studeerde een masteropleiding klassieke zang aan het Brussels Koninklijk Conservatorium, zing in verschillende ensembles en als freelancer, en ben vocal coach. Ik kijk uit om jullie te ontmoeten op één van onze volgende activiteiten!

Fabien De Lathouwer

videokunstenaar

Bij alles wat ik doe, denk ik in beelden. De masteropleiding Film en Mixed media in Gent deed me beseffen dat ik vooral mijn eigen weg moest inslaan en daarom werd ik freelancer in videografische en scenografische concepten voor film, theater en muziek. Als filmdocent zie ik lessen niet echt als lessen, maar als een uitdaging om samen projecten te verwezenlijken. 

Voor het Zevende Zintuig vertaal ik het ontastbare naar beelden en versterk ik de visuele ziel.

Jan Wynendaele

Digital & administrative organizer

Concerten die zowel toegankelijk zijn voor de instapluisteraar als voor de doorwinterde muziekliefhebber… Dat wou ik organiseren in Aaigem. Ik vond aansluiting bij Emmanuelle die hetzelfde idee had en samen sloegen we de handen in elkaar. Met jaren ervaring op professioneel vlak, sta ik in voor het organisatorisch administratieve en digitale luik en zorg ik voor een vlotte gang van zaken zowel achter de schermen als aan de inkom van onze evenementen. Ik ontmoet jullie graag op één van onze komende activiteiten.