Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lenteconcert met Annelies Van Hijfte en Frederik Martens

24 april 2022 om 11:00 - 12:15

€24,00

Het Zevende Zintuig is een gloednieuw initiatief dat klassieke concerten en andere artistieke projecten en workshops voor volwassenen en kinderen organiseert. Ontwaken doet Het Zevende Zintuig met een aperitiefconcert op 24 april om 11 uur in de Sint-Niklaaskerk van Aaigem.

Op het debuutconcert van Het Zevende Zintuig brengen zangeres Annelies Van Hijfte en pianist Frederik Martens een afwisselend programma met lichtklassieke muziek uit verschillende landen, in een prachtig duet tussen stem en piano.

Annelies Van Hijfte is een Belgische lyrische sopraan die al tal van klassieke rollen voor haar rekening nam. Zo speelde ze onder andere al Mimì (La Bohème), Pamina (Die Zauberflöte), Helena (A Midsummer Night’s Dream). Daarnaast creëerde ze rollen voor postmoderne opera’s. Ze viel meermaals in de prijzen, onder andere op de wedstrijden New Tenuto en Bell’arte.

Frederik Martens speelde als uitermate getalenteerd pianist en componist al bij internationale gezelschappen en de befaamde Brussels Philharmonic Orchestra. Naast zijn passie voor klassieke muziek creëert hij ook elektronische muziek en verdiept hij zich in synthesizers. Recent zorgde hij mee voor de begeleiding van Andrea Bocelli in het Antwerps Sportpaleis.

Met hun gezamenlijke passie voor Lied zullen Annelies Van Hijfte en Frederik Martens zorgen voor een onvergetelijk aperitiefconcert in de unieke setting van de Aaigemse Sint-Niklaaskerk.

Nagenieten kan met een hapje en drankje aangeboden door Wijnhandel Jolie.

Met ondersteuning van EMotia

Kinderen tot en met 14 jaar: gratis toegang

Gegevens

Datum:
24 april 2022
Tijd:
11:00 - 12:15
Kosten:
€24,00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Zevende Zintuig
Telefoon:
0485/471006

Locatie

Sint-Niklaaskerk
Aaigemdorp 105
Aaigem, 9420 België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar